EMLAB 
 centrum voor beweging 

 coaching 

op maat gemaakt
Ieder mens is uniek, dus iedere aanpak is ook op maat gemaakt. Aan de hand van het intakegesprek creëren we een stappenplan om aan persoonlijke doelen te werken.

plan mijn intake


voor wie

is coaching iets voor mij?
Coaching is voor iedereen die in zichzelf wil investeren. Herken jij deze uitspraken? "Ik wil weer plezier hebben; ik wil weten wat ik nou echt wil; Ik wil meer zelfvertrouwen; ik wil mezelf leren uitspreken, mezelf laten zien; iets houdt mij tegen om mijn doelen na te streven, maar ik weet niet precies wat; ik wil om kunnen gaan met feedback, kritiek, of afwijzing; ik wil conflicten aan durven gaan; ik wil een nieuwe weg inslaan." Kom in beweging en plan vandaag nog jouw intake.

jouw plan

algemeen & investering
Voor elke sessie geldt een gratis eerste intakegesprek van een uur. 1 sessie bestaat uit 1 uur en deze plannen we flexibel en in overleg in.

De investering bedraagt € 65,00 per uur (ex btw). Individuele coachingstrajecten zijn te boeken vanaf minimaal 5 sessies. (Specifieke coachingstrajecten zijn ook voor langere perioden te boeken, bijvoorbeeld 6 tot 12 maanden. (Vraag naar de mogelijkheden, eventueel vanuit het PGB). Vanaf 2021 verwachten wij vergoed te worden vanuit diverse aanvullende zorgverzekeringen.


 sport 

proef de sfeer
Of dit echt iets voor jou is, kun je pas voelen na een workout bij ons gevolgd te hebben. Kies een workout uit via het rooster en plan online jouw les in. If not now, when?

gratis proefles

voor wie

zijn groepslessen iets voor mij
Wij geven les aan iedereen die in beweging wil komen. Je hoeft geen ervaring te hebben met sporten, dans, of ballet, want wij hebben toegankelijke lessen met voor iedereen diverse opties. Wij willen mensen helpen om zich vitaler, sterker, gezonder en gelukkiger te voelen. We hebben een veilige en schone sportomgeving, met een huiselijke sfeer. 

corona & veilig sporten
Vanwege de gestelde maatregelen vanuit het RIVM bieden wij nu online lessen aan. Daarnaast hanteren wij de 1,5 meter regeling en doen wij er alles aan om iedereen veilig te laten sporten en een veilig gevoel te geven.


jouw plan

algemeen & investering
Plezier en een ongedwongen sfeer staan centraal in onze groepslessen. Ervaar de vrijheid van bewegen. Een fijne manier om samen sterker, veerkrachtiger en energieker te worden. De sport- en bewegingstrainingen zijn gebaseerd op dans, (klassiek) ballet, conditie en krachttraining en zijn altijd op muziek.

Wij werken met twee verschillende abonnementen, namelijk een weekabonnement en een onbeperkt abonnement. Daarnaast hebben we een strippenkaart van tien lessen en je kunt ook losse lessen bij ons boeken. Klik op de onderstaande link voor onze tickets.

tickets & prijzen


 events 

samen sterker
Het EMLAB vormt een laboratorium van specialiteiten. Wil jij als ondernemer, of als organisatie mensen sterker en vitaler maken? Heb jij een waardevolle missie en zoek je ruimte? Zoek je verbinding en inspiratie? Samen zijn we nog sterker. Neem contact met ons op en maak kennis met het team EMLAB.

 voor wie

inspireren, delen & groeien
Het EMLAB werkt graag samen met bedrijven en inspirerende zzp'ers die mensen willen helpen sterker te worden. Wil jij mensen in beweging brengen? Neem contact op en ontdek de mogelijkheden. 

jouw plan

algemeen & investering
Ben jij expert op het gebied van lifestyle, vitaliteit, sport en beweging en heb je een passie om het beste uit mensen te halen? Het EMLAB biedt ruimte aan experts en mensen met een verhaal. Wij moedigen samenwerking aan. Wil je graag de ruimte huren? Dat kan ook. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.
direct contact
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map